Η εταιρεία

H εταιρεία μας ξεκίνησε την λειτουργία της το 2006 με το πρώτο μας κατάστημα στην οδό Χατζηχρήστου 5 στην Τρίπολη, όπου βρισκόμαστε μέχρι σήμερα. Το 2017 ανοίξαμε το υποκατάστημα μας στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τριπόλεως- Σπάρτης στο χώρο του οποίου λειτουργεί έκθεση με όλα μας τα προϊόντα και εύκολο πάρκινγκ.

Τα καταστήματα μας διαθέτουν μεγάλη γκάμα λευκών ηλεκτρικών συσκευών, όπως ψυγεία κουζίνες, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, στεγνωτήρια , εντοιχιζόμενες συσκευές, καθώς και ποικιλία μικροσυσκευών.

Με επίκεντρο τον πελάτη και την εξυπηρέτηση του, φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε για εσάς καλή ποιότητα και προσιτές τιμές σε όλες μας τις συσκευές.

Ο Εκθεσιακός μας χώρος στο 5ο χλμ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΣΠΑΡΤΗΣ

Είμαστε στην διάθεσή σας!

Επικοινωνήστε με τα καταστήματα Κυριακόπουλος electric και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να λύσουμε όλες τις απορίες σας.

Παράδοση κατ' οίκον

Παράδοση κατ' οίκον και αυθημερόν για όλες τις παραγγελίες στην Αρκαδία. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας για το χρόνο και το κόστος αποστολής.

Ευκολίες Πληρωμής

Με την χρήση πιστωτικής κάρτας μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με άτοκες δόσεις! Στις τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ (23%).

Κορυφαία Προϊόντα

Η άριστη ποιότητα όλων των προϊόντων μας συνοδεύεται με εγγύηση 2 ετών, 3 ετών για τα προϊόντα BEKO και 5 χρόνια για τα προϊόντα Blomberg.